Логика при дузпите
#11 Removed user 28.05.2013 15:21
Awesome blossoms
1080 Posts

Темата като цяло има двустранен смисъл... Дали да има логика при дузпите, а другия е дали до сега е имало логика при дузпите ... За това съм гласувал с не ... :D :D :D

#12 Саутхямптън 28.05.2013 16:20
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Отпадане в Голда по се приема,но да градиш 15 сезона отбор и да паднеш един
гинал с гол в 90 мин ,а друг с дузпи е прекалено.</blockquote>

на последния Голд, отпаднах на дузпи от отбор, който нямаше играч НАД 300 т, а аз нямах играч ПОД 300 т .. и естествено отпаднах :D . Но в тая игра отдавна съм се примирил с всичко, каквото става с нея .. http://www.shampioni.com/index.php?act=tvtour&round=66001

#13 FC Donovete Mezdra 28.05.2013 16:21
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

Думите "дузпи" и "логика" са несъвместими!!! Дузпите са една лотария и това е!!! Не мога да разбера, какво толкова го дъвчете! Играта върви към тотална разсипия, а вие сте се хванали за това ...

#14 Removed user 28.05.2013 16:51
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Думите "дузпи" и "логика" са несъвместими!!! Дузпите са една лотария и това е!!!
Не мога да разбера, какво толкова го дъвчете! Играта върви към тотална разсипия,
а вие сте се хванали за това ...</blockquote>
Дузпите не са лотария.Който го може си го може.Това е в реалността,а в играта е ези-тура.

#15 КORECOM 2017 28.05.2013 17:14
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Верно е, че спечелих Лигата с дуспи... бях с по-слаби показатели в мача, но водех играта... и резултата до последната минута... ако бях загубил - тия подробности нямаше да имат никакво значение...

...нооо съм падал много повече на дуспи... и затова твърдя, че огромния късмет ме сполетя веднъж - пък нека падам всеки друг път...

...обаче пак ще попитам: Каква логика да има в дуспите????? Много по-логично е да има продължения... както самият Админ беше казал, че мисли да прави... а ако и след тях резултата е равен - нека има лотария - т.е. дуспи...

Искате да кажете, че ония играч с безумната линия над 1000 не може да изпусне дуспа??? Не съм съгласен ;) Ако играе на моя стадион аз лично ще изровя чимовете около дуспата, та и крака да си счупи, но да не вкара :P

#16 Removed user 28.05.2013 17:31
Asse saint etienne
2617 Posts

Слушах коментар на водещ, в който се каза, че вратаря по време на изпълнение на дузпи наблюдава погледа на изпълняващия удара. На където погледне на там се хвърля в голям процент от случайте. В линка има материал от последно изпълнената дузпа на финала за КЕШ там ще видите Гюндоган на къде погледна и на къде се хвърли Мануел Нойер.

https://www.youtube.com/watch?v=08Pr34jU_9Y

От тук може да се съди, че опита на вратаря ТРЯБВА да играе роля, а не безцеремонно да се хвърля като заклан петел на където му скимне от нищото. Логика трябва да има, и не може с лека ръка всичко да зависи от тотото...

#17 Removed user 28.05.2013 17:31
Hornets
21 Posts

:D :D :D Заяс ти си луд а по въпроса със продълженията ще има да чакате и чакате той човека неможе си оправи втория сървър че тук ще бутне нещо (rofl)

#18 Girondins Bordeaux 28.05.2013 20:56
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

следя темата за дузпите отблизо и имаше доста предложения как точно да се изпълняват ,предложих в една тема да се направи "специално умение"-"изпълнение на дузпи"(happy) и след известно време админа беше написал че "ИМА ТАКОВА УМЕНИЕ" следователно от това изказване заключих че при дузпите освен уменията на вратаря се взимат и уменията "удари" на 5 от футболистите.;)

#19 Removed user 28.05.2013 21:10
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>следя темата за дузпите отблизо и имаше доста предложения как точно да се
изпълняват ,предложих в една тема да се направи "специално умение"-"изпълнение
на дузпи" и след известно време админа беше написал че "ИМА ТАКОВА
УМЕНИЕ" следователно от това изказване заключих че при дузпите освен уменията
на вратаря се взимат и уменията "удари" на 5 от футболистите.</blockquote>
Да,но ние трябва да си избираме футболистите(wait)

#20 Removed user 28.05.2013 21:53
RedStar
572 Posts

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Днес загубих финала в ЛШ от БГ Ювентус с дузпи,като държа да отбележа че
победата ми не е незаслужена.

Чичо Митко,ти ли си?:D
Честито на честиткото. хахахах